Alla inlägg den 13 april 2008

Av Ingela - 13 april 2008 19:09

 I natt var jag och Sofie på safari i Halmstadtrakten. Hon hade varit på fest och skulle hämtas. Det var hur mycket tjusigt folk ute på stan vid ett tiden på natten och alla hade de säkert haft det trevligt, det verkade så i alla fall. Sofies kompisar var trevliga, men grannarna hade nog tyckt det var för mycket med 40 pers i en tvårumslägenhet :-0  Trångt och varmat hade det varit men kul (enligt andra säkra källor oxå ).

Det är lite småmysigt att lyssna till lite små händelser när man sitter i en varm skön bil och småchattar på hemfärden. När vi körde hemåt så flög det upp ett par änder framför bilen och trots att jag vejde så klarade dem sig inte tyvärr. Någon kilometer därifrån gick fyra hjortar och mumsade på åkern. Efter dem kom hararoch rådjur. Jag var glad att det inte dök upp vilda svin för de är otrevliga att möta.

Ja det finns inte ord till hur mycket vi har väntat på denna årstid som bara är som en vitaminkick. Ljuset är hur härligt som helst, visserligen skulle man kunna ha massor av måsten men det går att sålla.


Zimba börjar svara på behandlingen och är lite bättre igen. Han är fortfarande halt men vill gärna hoppa och studsa. I veckan skall vi ha kontakt med vet och hoppas på fler provsvar. Vinterrockarna ersätts nu av sommarjackor och det skulle lätt kunna stickas en massa leonbergertröjor av den underbara ullen som ligger i drivor överallt. Men så är det med hund, det får man ta.

Ha en skön söndagskväll.

/Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards