Alla inlägg under oktober 2009

Av Ingela - 14 oktober 2009 20:43

                              I morse fångade jag ljuset ( tror jag ), jag tog kameran och försökte verkligen att fånga in höstens härliga ljus.....det är något speciellt med det, som om jag vill att sommarkänslan skall var ett tag till.....Det blev en hel del bilder men bra tycker jag.

 

Hösten är här och i dag har jag och hundarna varit ute i stort sett hela dagen. Det blev till att gilla lite korv på kvällen, (hoppas att det kommer fler fina kvällar), man vet ju aldrig. Hundarna har sprungit ute i hela hagen så när vi tog in dem när fotbollsmatchen började så gick de till sina sovplatser och bara soooooovvvvvv.

Här kommer bilderna

                                                    

Av Ingela - 13 oktober 2009 05:44

        


Vi har fått några bilder på Pärlas och Kaisers valpar, tack Karin. Hoppas att vi kan komma och träffa er!!

Visst är de gosiga små nallar?

Det är inte så långt borta att  "tjejligan" här börjar att löpa och först ut att bli mamma är Lady. Hoppas att hon tycker om hanane vi har utsett till henne är OK Glad.

   Snart är det dax för Ellie i England att valpa, i går började hon bli riktigt ororlig så det är på G .... Hon har en väldig rondör runt magen troligtvis många valpar ( bra när kön att köpa valpar efter Ellie är lååååååång.

Ha en bra dag

On air

Ingela

Av Ingela - 12 oktober 2009 19:28

* Den som gapar efter mycket får dubbla löner.

 

* Det som göms i snö kommer fram i Uppdrag Granskning.

 

* De som gräver en grop åt andra måste anmäla ändrad inkomst till försäkringskassan.

 

* Den som låter någon annan gräva en grop åt sig kan få skattereduktion för hushållsnära  tjänst.

 

* Det viktigaste är inte att kämpa väl utan att vinna och snabbt se till att få vinsten ur landet.

 

* Delad glädje, är dubbelbeskattning

 

* Tomma sommarpratare skramlar mest.

 

* Den som lever får starkt försämrad folkpension.

 

* I mörkret är all arbetskraft grå.

 

* Öst är öst och Bofors är Bofors och aldrig mutas de två.


Ja och ibland läser man kanske för mycket.........nä


De upphottade ordspråken kommer från Åke Cato

On air

Ingela

Av Ingela - 9 oktober 2009 09:28

Vad jag önskar vi kunde varit i Bratislava på WDS, träffa Less och CO...... Man kan inte göra allt man vill. Det får bli någon annan gång.

Eftersom jag blir bättre och bättre så hälsade vi på härliga Imma, hon har blivit en riktig going, så otroligt pigg och glad ( väldigt likt mamma Lady) Det är så kul att träffa henne, husse och matte också naturligtvis.


(PS Vi har en del hana på G nu)

Ha en trevlig Fredag

On air

Ingela 

Av Ingela - 5 oktober 2009 09:37

  


Jag har fått reda på att en av mina äldsta vänner har drabbats av bröstcancer hon är 48 år.......behandlingen är tuff, det vet alla. Som kompis kan man göra många saker så klart, men en sak som ALLA kan göra är att skänka en liten slant till någon av Rosa Bandet insamlingar. Köpa en härlig bröstbakelse, en pin, band ja det är bara at välja.   Jag har gjort det alla år och kommer naturligtvis att fortsätta med det.

Håller tummarna för Ann

On air

Ingela


Av Ingela - 1 oktober 2009 18:12

  

försökt att undvika sedan vi började att resa ut i Europa. Hur kan denna parasit komma hit om alla tar sitt ansvar och gör vad som behövs göras innan vi kör över gränsen till Sverig??  Såååå snart kan vi inte traska runt i en härlig tyst skog med våra hundar sniffandes belåtet på marken....även rävbandsmasken kommer väl till Sverige (om den inte redan är här) så att vi inte kan plocka bär och svamp längre. Kryper de över bron eller..........näää

 

Farlig hundsmitta har kommit till Sverige

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) har vid obduktion av en ung räv som påträffats död i norra Skåne hittat fransk hjärtmask, Angiostrongylus vasorum. Det är första gången som parasiten hittas på djur på svenska fastlandet och infektionen kan spridas till hundar. Läs mer på SVAs webbplats.

On air

Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards