Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Ingela - 15 mars 2009 18:16


.....som sagt, en kort rapport från Englandsresan.  

   Vi landade sent på fredags kvällen, men satt uppe och pratade en lång stund, det kändes i hjärtat att se att Ellie blev helgalen när hon såg oss igen, det var ju ändå två år sedan vi sågs i Leonberg......    

  

   När vi var på Crufts så träffade vi både nya och gamla vänner. Hundarna såg lite mixade ut men en del var riktigt stiliga, som ni kan se i vårt Galleri. Efter att vi fick lämna showen klockan 16.00 så åkte vi ut på landet i södra England och fick bo och blev uppassade riktigt "kungligt" ......så underbart.    

   Dagen efter åkte vi från det gamla härliga lantstället för att promenera i New Forest reservatet,  ströva omkring bland de vilda hästarna, hundarna badade i ån som rann igenom skogen sprang och busade runt medan solen sken från en klarblå himmel. Efter den härliga promenaden så åt vi på en mycket fräsch pub som hette Green Dragon. Det blev en typisk engelsk rätt med typisk engelsk dricka till....Öl så klart. Kaya och hennes matte fortsatte hemåt och Luice och Richard åkte till sitt med sina hundar, vi fortsatte till London. Dagen slutade med att vi åt indisk inspirerad mat i familjens vinterträdgård i London i ljuset av stearinljus......... 


   Vi lämnade ett regnigt London tidigt nästa morgon för att bli hämtade av Pontus på flygplatsen här i Sverige.....härligt med "privat chaufför". 


Ett jättetack till Atlas husse och matte som tog så väl hand om Trumfa så att hon kunde busa och ha det lugnt och skönt. 

Även tack till Pontus och Marie som skötte väl hand om hundarna här hemma så att vi kunde komma till Crufts.

On air

Ingela 


Ovido - Quiz & Flashcards