Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Ingela - 8 juni 2009 12:55

Ja som klyschan lyder: Oj vad tiden rinner iväg!


Det är jobb, födelsedagar pass och annat kul!! OCH TIKAR SOM LÖPAER!!

Förra helgen så fick vi verkligt trevliga dagar med Klaus från Brasilien. Det var hundprat och hundar hela dagarna igenom....nåja lite om Brasiliens regnskogar och CobackaBana förståss !! Hoppas att vi får möjlighet att åka och träffa deras hundar och hans familj någon gång.

Vi var i Tyskland i helgen på utställning och det var ingen hit precis, ingen röd tråd alls i hennes bedömning men springa skulle vi göra som straff tydligen, konstigt. Det var kul att se barnbarn till Mercan och det trevligaste var att hon blev Jugend Sieger ett stort grattis till Katja och Andreas. Sen träffade vi en många hundägare och uppfödare som vi har lärt känna efter alla turer till Europa, alltid lika trevligt så klart. Synd att inte vädret var bar för det regnade mest hela tiden och vi blev genomblöta både handlers och hundar.

Dissar vädret och hissar träffarna med alla härliga människor och att vi var tre som kunde skiftas om att köra bil.


Konversationen med Tom, som heter Tom i efternamn har börjat och det känns URLÖJLIGT. Att prata med en maskin som tjatar om hur jag skall köra. Tänk han säger " om 800 hundra meter sväng vänster" OK tänker jag, efter några sekunder ( känns det som) "Håll till vänster och sväng vänster vid vägens slut" ! Ja ja svarar jag Tom "GÖR EN VÄNSTERSVÄNG". Ohopp i Tyskland händer allt väldigt fort för det går undan på vägarna där. Då hör man "gör en u-sväng så snart som möjligt" jaha du svara jag, F-n vad du tjatar men ska ske svarar jag honom och så fortsätter Tom att babbla på.......

Iaf jag har börjat svara ett dött ting nu men det finns en av-på knapp och då får man ta fram kartan i stället.


Vi hittade fram till slut och tillbringade en kväll i Kiel. Det var väldigt trevligt att träffa Lady's pappa Quincy igen, han är hur läcker som helst och tyvärr tagen ur avel alldeles för tidigt tycker vi. Kameran fanns inte på plats då men Magrit tog en bild på pappa, dotter och dotterdotter......så hoppas att den blev en så jag kan sätta in den här.


Pontus blir en nybakad student denna vecka så här är det full rulle med examens förberedelser och annat. Det skall bli kul att se honom ta det stora klivet ut i livet .....må all lycka och väl till honom.

Nu skall Sofie till skolan Taxi var god dröj eller????

Ta väl hand om er.

On air Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards