Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Ingela - 21 juli 2009 20:15

Idag var Karma, Trollet och goa Imma på en trevlig uteservering i Halmstad ( med Johanna, Pontus, Sofie, Lasse och jag). God öl till oss "early" eftermiddag och en god "spann vann" till vovvarna. Det är tur att vissa kan fatta att man vill ha med sig hunden till puben en härlig tisdag eftermiddag när vinden viner runt affärsfönsterna. TURISTERNA har hittat till satn', det är en sak som är säker. Helt otroligt svårt att hitta en parkering som är någorlunda laglig.......Inte vill jag ha p.bot NEJ inte på en så där 700:-, dem pengarna kan jag lägga på en trevlig middag eller annat, kanske utställning eller så!

Hundarna skötte sig hur bra som helst. Imma är SUPER duktig och van stadshund, Karma hade fullständig kontroll där hon intagit sin plats liggandes under skynket kikandes ut på alla barn och hundar som spatserade förbi hennes nos. Trollet tyckte att vissa var FÖR stökiga och tog tag i sin roll som ÄLDS ÄR STÖRST OCH VACKRAST.

Efter ett antal timmar med alla andra turister som intagit"vår" stad, så begav vi oss hem till skogstrollen( våra hundar här hemma) och satte på grillen för att få lite mat i magen.


I morgon är en annan dag och som Mark Levengood skriver " Men vi kan fortsätta att sjunga vackert i alla fall, och visa att under dessa fåror och skavanker bor ett slätt och vackert hjärta. Hjärtat får inga rynkor".....väl sagda ord tycker jag.

On air

Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards