Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Ingela - 25 juli 2010 11:30

för den årliga tågresan och Helsingör-rundan. Vi valde helt rätt dag att gör den årliga hundrfria dagsresan till sköna Danmark. Sofie var hundvakt och Pontus chaufför hem.

Solen sken från en molnfri himmel och när tåget stannade i Helsingborg och vi klivit på båten så kändes havsbrisen riktigt uppfriskande alla var uppåt och glada för det är ju semestertider...  Det är så mysigt att strosa runt i Helsingör och bara göra vad som faller oss in. Efter att ha strosat runt så var det dags för mat men gud va länge vi fick vänta på att den skulle komma ut ( för alla sitter ute och äter) vi blev bara hungrigare och hungrigare. När vi väl fick den så smakade den ypperligt gott!! Lite bilder..

            

Tiden går alldeles för fort en sådan här dag och när vi kom över till Helsingborg igen efter många många timmar så hade alla gått man ur huse INTE en enda plats att sitta och dricka gott gick att uppbringa. Vi fick tjata oss till fyra barstolsplatser och lovade att pysa ut när vi druckit färdigt. Kul att se så otroligt mycket folk mitt i veckan tidig kväll!!

Lite fler bilder från Helsingborg en vacker sommarkväll..

     Vilket år?        


Ha en trevlig dag

On air

Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards