Alla inlägg den 30 augusti 2013

Av Ingela - 30 augusti 2013 06:10

Vi var bara tvungna att bege oss ut till Tylösand en runda och ta lite bilder. Kanske inte sådana vi är vana vid att se därifrån.

Det började med kyrkan, ett annat byggmaterial än vi brukar se på Guds hus, trä, tornet liksom bara sträckte sig stolt upp mot skyn.   Det finns ett pittoreskt ställe i Tylösand där det är betydligt annorlunda/lugnare än på den berömda beachen,   men åt andra hållet ser det ut så här   vackert!   .

Är detta Sveriges minsta, kortaste sandstrand tro? Hmm jag tror  knappt man får plats med en badhandduk där. Risken att trängas med andra på stranden är noll. .

Med oss hade vi naturligtvis två #leonberger som också fick kika på naturens under.       Cesar kikar ut över havet .......

    Kan de mena detta lilla hus?     I så fall har någon flyttat in.  Det ÄR dyrt med sjönära tomt här, undrar vad taxeringsvärdet skulle bli?

Ett objekt för renovering, sedan blir ekan som ny!   Sist men inte minst, Tylösands golfbana som ligger så vackert,    och här fann vi den GPS styrda, självgående golfbagen, häftigt.  .

På kvällen sitter vi och hundarna i solnedgången och bara njuter, en helt vanlig underbar sommardag/sommarkväll.


Ha det bäst och Carpe diem.  

Ovido - Quiz & Flashcards