Alla inlägg den 22 juli 2008

Av Ingela - 22 juli 2008 10:00

Det har hänt så mycket den senaste tiden så det är bara inte sant. En del har varit bus kul, andra tråkiga saker har inträffat också.

Det har varit RIX-fm festival och marinfestival här i Halmstad den gångna helgen ( som om det inte hade räckt med en)......Vädergudarna var med oss och det var kul att höra och se artisterna som kom hit på så nära håll. De var bra ös i dem och de hade valt just musik :-))))) Nu är jag allätare när det gäller musik och det är Marie också för vi diggade för fullt när musiken kändes i kroppen. Underbart att ha åldern inne för att få gjöra som man tycker.

Alla åldersgrupper fanns på plats i parken från bebisar till ädlre herrar i min fars ålder(nästan). Bilson i öronen för att dämpa de högsta tonerna naturligtvis.Det spratlade till i rejält i våra ben när piloterna entrade scenen och sedan var det bara att skaka loss till de näst följande artister. urskönt...........Vi träffade på Anette och Rickard när vi lämnade musikrytmerna för att spana in skönheterna som låg och guppade stilla i de mjuka vågorna på Nissan. Vilka härligt sköna skepp.......underbart att se. Jag har ingen aning om fartyg utan tittar på dem med "vanliga" ögon som man liksom gör med konst, antingen tycker man om det eller inte. I bakgrunden hördes sköna rytmer från scenen och trängseln var verkligen gemytlig på kajkanten. Det hade verkligen gått man ur huse för att ta tag i den sköna sommarkvällen och bara umgås…..Det tråkiga glömmer vi för en liten stund………

Undrar om smålänningarna kan komma hit nästa år till festivalerna.....jag längtar redan......

Ta väl hand om er.

/Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards