Alla inlägg under mars 2009

Av Ingela - 12 mars 2009 20:54

Ute ser det ut så här nu.....skönt tycker hundarna men inte vi:-(((



On air

Ingela

PS JA JA JAG SKALL FÖRSÖKA ATT FÅ NER NÅN LITEN STORY  FRÅN ENGLANDSRESAN DS

Av Ingela - 12 mars 2009 08:00

ALLT RADERAT FRÅN ENGLANDSRESAN OCH JAG GITTER INTE SKRIVA NYTT....

Ingela

Av Ingela - 5 mars 2009 06:49

ÄNTLIGEN VÅR !! Men oj va underbart med 10 plus igår. Krokusknopparna har kommit upp från underjorden och bara väntar på att få se mer ljus. Härlig känsla för oss och för hundarna oxå naturligtvis, riktig enerikick:-))) 


 Idag handlar det lite om socialträning för hundarna. Vi skall åka till min pappa det innebär lite hissträning, höjder och statsfolk som skall klappa och prata!

I halmstad får man ta med sig hundarnain i vissa affärer (i alla fall så har de inte sagt något när vi tatigt ett varv :-) det är bara att utnyttja tillfällena så ofta det bara går.

On air

Ingela

Av Ingela - 4 mars 2009 06:31

De senaste dagarna har vi inte gjort något speciellt, hoppas att vädret blir lite bättre så att vi kan lägga lite spår i skogen till hundarna. Ibland går det lite si så där för en del är väldigt ivriga, en del tycker att sök är roligare. Men strunt samma de tycker att det är kul i alla fall.


I går var det gammeldans igen och den nya dansen har jag redan glömt namnet på......jisses sicket minne. Några steg kommer jag i håg i alla fall men de konstigt långa namnen är lätta att glömma. Trevligt är det och så många som vill lära sig denna formen av dans !!!

Nu skall " taxin" börja sina rundor, så..

..on air

Ingela

Av Ingela - 2 mars 2009 21:32

...firas det kan ni tro!!! I dag tidigt på morgonen fick vi två underbara mejl...

I helgen har Less i Ungern blivit BOB-Puppy på en CACIB utställning och så har Charm blivit BABY CHAMPION i Brasilen !!!! Vi är mega stolta, så duktiga hundar och deras hussar och mattar. GRATTIS GRATTIS från oss!!


   Igår söndag var vi ute hela dagen och hundarna trivdes med att vi var i hagarna med dem. Till kvällsmat blev det kokt färsk pasta (i burk så att det inte skulle svalna för fort) och nygrillad korv.... lite grönsaker oxå. Vem kan motstå att sitta framför en stor varmande glöd och grilla  korv medans hundarna ligger bredvid och bara njuter av lugnet och ljudet av enfalnande eld....

   När klockan var halv nio på kvällen och snön började att dala från skyn, hade vi fått tillräckligt med syre så var det bara för oss att gå in. Hundarna slocknade direkt och sov hela natten tills jag tassade upp 5.30


   Många stora träd har vi fällt så att det har blivit riktigt med space här nu. Så smått börjar det att ta form av en park, när vi flyttade hit var det bara en massa träd, träd, träd.... och mörkt, mörkt mörkt. Nu har det blivit mycket ljusare och så har vi fått en trevlig utsikt som vi kan njuta av i solnedgången, för ute är vi så mycket som det bara går.


On air

Ingela 

Ovido - Quiz & Flashcards