Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Ingela - 26 maj 2009 08:43

försent.

Men så kan det bli. I alla fall i lördags var vi och hälsade på Mercans "barnbarn" jätte kul att träffa två av valparna. De har vuxit upp och blivit riktigt tjusiga hundar. Tyvärr så glömde vi kameran så det blev inte många kort tagna de jag tog med mobben blev lite taskiga i kvalitén.


Det var första gången hundarna såg kor fel av mig det var ett gäng väldigt nyfikna kvigor spran efter oss. Mercan ägnade inte dem så mycket intresse hon föredrog att jaga katten i stället. Efter ett antal race så kom hon blöt och linkandes tillbaka och hade då förstått att katter KOMMER ALLTID undan :-o

Trollet ville hemskt gärna vara väldigt nära katterna men de ville inte dem. Jag har aldrig sett en katt som liknar katten Gustav så mycket, det var bara tigreringen som fattades. Öronen såg ut som ditklistrade propellrar, de klotrunda ögonen som slött tittade på Trollet när kon skulle busa. och när sen Mercan skulle jaga ner honom från den härligt gosiga dynan så stod ögonen nästan på sned. Jag konstaterade att det inte hade varit lätt att vara katt i vår hundfamilj:-))

Ha en bra dag.

On air

Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards