Alla inlägg under januari 2008

Av Ingela - 15 januari 2008 20:58

Vi måste tyvärr meddela att det inte blev någon parning mellan Ziira och Loke detta löp. Vi tog blodprov och det visade att det var för sent att para henne. Vi tycker det är väldigt tråkigt och för vi hade sett fram emot detta.

Vi får se vad som händer härnäst.

Ha det bra

/Ingela 

Av Ingela - 14 januari 2008 21:35

Har försökt tre gånger att få ut en bild men det är lite klurigt med scanningar..

Kollade i källaren bland lådorna och jag har insett att vi nästan bor i ett museum (förutom hundarna).  Örngottsskrynklare, gamla böcker, porslin sedan Hedenhös, ja det kanske behövs en regäl rensning bland brötet igen. Jag har i alla fall hitat en hel del gamla böcker som är helt underbara att bläddra i, på bilden är en scanning från "Husmoderns Rådgivare " från1924. Sannslöst vad kvinnorna skulle hitta på...


I morgon skall vi ta ett blodprov på Ziira för att se var hon är i löpningen, på denna tik är det mycket svår att se. Vi håller tummarna att det kommer att funka. Om så inte är fallet så genomför vi plan 2 och det berättar vi om lite senare i så fall.

Ta väl hand om er

/Ingela

Av Ingela - 13 januari 2008 18:33

Först hade vi beräknat att åka till Loke men det visade sig att det var för tidigt. Ziira är lite lömsk för hon har ett kort höglöp så det gäller att titta noga och ofta. Det bli i morgon eller på tisdag :-)))))


Mozart kom hem efter ett äventyr någonstans i södra småland. Gissa om vi var nervösa innan vi fick beskedet om att han kommit hem. Mozart är nu badad(i rent vatten med schampo), kollad och frisserad så att det inte finns tovor kvar. Han har förmodligen vandrat omkring på mosarna och eftersom det blåste mycket i natt så har han antagligen hittat skydd någonstans. När han såg husse och bilen ylade han av glädje, det kan jag förstå så präglad som han är. Det slutade tack gode gud lyckligt och nu är han under observation.

Det var denna dagen det

Ta väl hand om er.

/Ingela

Av Ingela - 12 januari 2008 17:45

I MORGON ÅKER VI TILL ZIIRAS MAN LOKE OCH HOPPAS ATT HON TYCKER ATT DEN HUSSE OCH MATTE HAR UTSETT TILL HENNE ÄR BRA NOG. MAN VET ALDRIG MED HUNDAR, IBLAND TYCKER DE BÄTTRE OM GRANNENS BLANDRASHUND........ SOM DET KAN BLI.

PONTUS FÅR AVBRYTA DET HAN HÅLLER PÅ MED OCH VARA HUNDAVAKT TILL TRE LÖPTIKAR OCH LIKA MÅMGA CRAZY HANAR SOM INTE FATTAR VARFÖR DE INTE FÅR FÖRA SINA VACKRA GENER VIDARE.... MEN DET BESTÄMMER HUSSE OCH MATTE HÄR.

Vi säljer inte valpar till Japan eller Island, för de har "fabriker eller samlare" som vi inte ställer upp på, det kan andra göra om de vill.

Vi meddelar hur det gick i morgon eller på måndag.

Ta väl hand om er

Av Ingela - 11 januari 2008 18:01

Vi är så hyper glada här. Kaiser och Trollet har gått igenom "testen" så nu är de klara för avel.....( om man nu vill det !!??). Det är skönt att det är gjort och Trumfa väntar vi lite med för hon löper som tre andra av våra tikar behagar göra.

Jag och Lasse känner oss som poliser med ständig övervakning så att inget kan oförhappandes ska ske. Dörrar kollas, stängsel hermetiskt tillslutna, tikar inne när hanar är ute och så vidare. Det är inget roligt att åka till veterinären och ge abortspruta....eller hur?

Ziira kommer att träffa Loke i helgen verkar det som. Vi tycker att det skall bli festligt :-)))

Ta väl hand om er och hundarna

/Ingela

Av Ingela - 10 januari 2008 20:47

Dörrar till det förflutna låter sig inte öppnas utan att det knarrar.......

Av Ingela - 9 januari 2008 08:39

Oj vad tikarna är lustiga nu. Fyra är i löp och de är helknäppa. Det som är mest spännande är att Ziira skall träffa sin blivande man....Loke snart. Spännande och se om de tycker om varandra. Nu skall jag snart skall köra in till Halmstad och göra några ärende när jag lämnar Sofie på skolan.

Funderar på att ta en långpromenad om vädret är hyfsat...

ta väl hand om er

/Ingela

Av Ingela - 8 januari 2008 18:34

Varför funkar det inte när jag har så bra ideér. Bilderna bara försvinner, får kolla en gång till.

Hundarna och vi har varit ute för det har varit uppehåll idag JIPPYY. Måste gå och kolla barnen så att de gör läxorna

/Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards