Alla inlägg under januari 2008

Av Ingela - 6 januari 2008 20:39

1. Du har fler hundsängar, tuggleksaker, halsband, koppel, selar och hundburar än du har hundar.

2. Du träffar andra människor med hund och minns hundarnas smeknamn efter 30 sekunder, men inte lär dig hundägarens namn förrän du träffat dem 2 eller 3 gånger.

3. Du inte tvekar ett ögonblick när det gäller att dela en glasstrut med din hud.

4. Dina föräldrar ger upp tanken på barnbarn och börjar tala om dina hundar som "dina ungar" eller "dina barn". (Bonus de börjar kalla dem "sina hundbarn".

5. 90% av din tid tid uppkopplad på Internet har hindanknytning(du kollar vad för nytt som dyker upp när du skriver in din ras i sökmotorn, läser listor, kollar bilder, ljud och FAQ:s, etc.)

6. Du har hundratals bilder av dina hundar på skrivbordet på jobbet, i plånboken och så vidare, men inte ett enda av din familj eller dig själv.

7. Ingen vill åka i din bil eftersom de vet att deras kläder kommer att bli täckta av hundhår.

8. Du stoppar handen i fickan för att hitta småpengar- och tappar hundgodis och svarta bajspåsar överallt. 8Bonus. Du har gjort det här på en finare inrättning.)

9. Du har haft långa och ingående diskussioner med dina vänner om bäst sättet att klippa hundens klor, men har in te själv fått manikyr eller pedikyr i hela ditt liv.

10. Böcker och filmer är helt förstörda för dig om detaljer med hundanknytning är felaktiga.

11. Det bästa med hela dagen är när du spenderar med din hund.

12. Du ser ur usla filmer bara för att din hundras antingen finns i en liten roll eller finns med i en 3 sekunders sekvens över en folksamling.

13. Det är hundhår på alla dina kläder, till och med när du just tvättar dem eller kommer direkt från kemtvätten.

14. Det första dina vänner, arbetskamrater och ytliga bekanta säger till dig när ni ses är antingen"Hur mår hundarna" eller " Hur många hundar har du nu?"

15. De specialbeställda julkorten av dina egna foton föreställer dina hundar (med eller utan människor).

Jag är med all säkerhet en hundmänniska....
Ha de'
/Ingela

Av Ingela - 6 januari 2008 08:42

och var tog bilden vägen som jag lade in i går++++skit samma det var en härlig snöbild tagen från trappan, den kanske hoppar upp sedan någonstans. Skall gå och äta lite nu innan jag väcker tonåringarna.

Ha de'

/Ingela

Av Ingela - 5 januari 2008 18:35

Bilden är tagen från vår norra trappa tagen för två år sedan och det var hur underbart som helst. Mycket snö och kallt väldigt länge. Nu regnar det is uanför fönstret och man vill bara kura ihop sig i soffan.. jag skall titta på Stjärnorna på slotten klockan åtta och följa dem hur de fungerar ihop, undrar vad de skall hitta på i kväll??

Vi har ätit och druckit gott, det är skönt att kunna slappa för det finns inte mycket mer att göra.

Ha det bra

/Ingela

Av Ingela - 1 januari 2008 08:32

Hoppas att det inte har varit för jobbigt för många hundar nu, smällandet är på både gott och ont. Verkligen jobbigt för en del och lite lugnare för en del. Här smälls det inte så våldsamt mycket, det är bara de närmsta grannarna som har barnbarn och de tycker naturligtvis att det är kul med raketer och smällare.
Jaha då skall man försöka att skriva rätt år igen. Det har varit ganska bra väder så hundarna har tyckt att det har varit gott att vara ute, men nu är det tråkigt trist igen och det är bara våren som hägrar i sinnet.
Funderar lite på vad vi skall hitta på idag. I annat fall får vi ta det lungt (igen).
Ta väl hand om er.
/Ingela

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards