Alla inlägg under december 2008

Av Ingela - 23 december 2008 20:58


 



¤¤¤ VI ÖNSKAR ER ALLA EN SKÖN JULAFTON  ¤¤¤

Av Ingela - 23 december 2008 08:37



........skinkan på spisen, plastgranen klädd (nån blir snuvig av gran) några kulor som hängt allra längst ner är deformerade av Karma :-)) Hon sitter under granen med glittret hängandes över sig och är bara ssååååå ssööööt!! Så fort kameran sätts på on, så lägger hon sig ner och blinkar med ögonen...

Nu drar vi söderut mot stormarknadernas mekka ....

Höres

/Ingela

Av Ingela - 22 december 2008 09:49

Vi fick ett kärt besök i går eftermiddag av Lufsen och hans familj. Han har växt kolossalt och blivit en stor herre. Karma och han lekte en stund med varandra, det var kul att se hans olika trick för att få Karma på fall. En verkligt härlig och lyhörd kille. Det syntes att hon saknar Charm för när de åkte hem så sov hon en stund och sedan gick omkring och pep lite på kvällen.

Det är väl så dax att köpa någon julklapp nu.............................snart

Stressa inte för mycket.

/Ingela 


Av Ingela - 20 december 2008 09:35


 Plötsligt händer det................................ingen trissvinst men att Karma har ätit av rautorsladden som legat som en 10 meters orm under databordet. Ingen fattade att hon låg stilla och tyst och knaprade på sladden. Det hördes ett vrål uppifrån Sofies rum " SÄTT I INTERNETKABELN "..vaddå sa vi vi har inte dragit ut den". Efter att ha följt sladden uppifrån Sofies rum och ner till ormboet så såg vi syndaren och den grå kabeln.


Det var hennes födelsedag, ny widescreen och utan rautersladd.....tur att On Off har helgöppet öppet (för oss). Födelsedagen gick lungt tillväga med några timmars städande som inte var poppis, men ett ont måste ibland. Jag får väl muta med något trevligare innan jul!!! Pontus hade fixat till prinsesstårtan riktigt proffsigt. Det blev över så vi kan smaska på den någon dag till.


Ha en skön fjärde advent!

/Ingela

Av Ingela - 19 december 2008 06:03


När vi lämnat Charm på flygplatsen så körde vi till småland. Som vanligt är det hur trevligt som helst att komma dit. Vi kunde glömma bort avskedet korta stunder med annat hundgöra. Hundarna är så glada över att se oss och vi dem naturligtvis. Marie och Roger ser till att det bjuds på god mat och mysig stugvärme. Gud så stora Tintins tre kilos klumpar hade blivit. De lekte och stojade i valplådan mellan måltiderna, så mycket de orkade dra runt dem mätta magarna, hon har fortfarande grädde.


Kaiser och Karma var uppförde sig exemplariskt och Milou och Haddock fick busa runt rejält (i regnet).

Ha det bra

/Ingela

Av Ingela - 18 december 2008 20:51

 


Alla papper var klara så att den långa färden för Charm. Så fruktansvärt tungt att behöva lämna henne, men eftersom Klaus från Brasilien har väntat på en valp från oss i två år så hade vi fått förtroende för honom och att hon skulle få det bra där.  På morgonen lekte Karma och Charm som vanligt med varandra. De hade en ”korv” som de jagade runt med. De blev trötta när de hade busat runt och haft kul en stund, så resan till flygplatsen blev lugn, vi hade lärt dem att åka bil är super skönt och det hade gett resultat.


 


På flygplatsen skulle valparna hälsa på alla som gick förbi, det har inte behövs att uppmuntra dem till det, det har funnits där hela tiden. Till sist fick hon gå in i buren och vi fick ta farväl av denna underbara tjej………………aldrig mer sa jag.Väntan att få höra ifrån Klaus var lång. Det var när jag skulle slå in ett paket till Sofie som det magiska telefonsamtalet kom. Hon hade landat och mådde bra. Korten, telefonsamtalet och sms:en vi fått från honom bekräftar att hon fixat den långa resan. Vilken lättnad, äntligen kunde vi slappna av lite. Helt underbar tjej, hon hade ju ochså sin pappa med på resan som ingav ett väldigt lugn....skriver mer sen....

/ Ingela

Av Ingela - 17 december 2008 06:36

Onsadag:

Idag när vi skulle köra Sofie till skolan så blev vi paffa när det sprang en hel hop vilda svin i hagen. Det var riktigt läskigt och det var tur att vi inte skulle promenera med hundarna. De var väldigt stressade och hoppade mot staketet som tur väl höll när vi körde förbi. Bra Tage att du gjort ett superstarkt staket till djuren!

/Ingela
Av Ingela - 15 december 2008 16:25

     I går hälsade vi på stiliga Imma och de fick busa runt. Oj va trötta de var sen när vi kom hem :-)) det blev lugnt och tyst i lägret. Vi tog med kameran och tog säkert 50 kort och den måste ha varit inställd fel för nästan alla kort var suddiga, liksom som det ser ut när man springer och bakgrunden är klar. Oj så sne jag blev, men två kort fick vi som var bra, alltid något. 


Om resan;

    Först så kör tåget som har post till vår huvudstad på en älg vilket innebär att allt blir försenat några dagar. Med den vagnen finns original pappren :-)Nåväl idag kom det upp och då ringer de från flyplatsen och talar om att de har faxat tomma blad, klockan fyra när alla har gått hem för dagen !! Och vad tycker de att vi skall göra då?? Jag hade god lust att säga att det är nog bara att försöka få fatt i en ANNAN FAXMASKIN. 

    I morgon får vi hoppas att vi har alla papper klara. (tänker jag  lagom hurtigt)

Ha det bra och krama alla levande ting som finns i er närhet.

/Ingela



Ovido - Quiz & Flashcards