Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Ingela - 19 februari 2008 19:34

inga valpar sågs på Ladys ultraljud, det var väl inte vad vi förväntat oss men det hade varit trevligt med lite små lejontassar här i vår...Nu får vi hoppas på nästa löp och så får vi ta blodprov oftare på tikarna som löper tydligen.


Jaha så har då Lady kvaddat sina stiligt placerad framtänder, antingen när hon har knaprat på något stort härligt oxben eller i en fajt med hanarna...strunt i vilket för tanden plus en halv till ÄR BORTA. Hade jag kunnat dissat de senaste dagarna så hade jag nog gjort det men det är ju inte det ända tyvärr allt går vidare ändå. Jag begriper inte varför det är oflyt nu ????Hoppas att det blir bättre sedan.

Nu skall vi ha lite 4 årskalas här med oxben och sånt. ( hoppas att tänderna sitter kvar...)

Klappa era hundar-

/Ingela

Av Ingela - 19 februari 2008 07:07

Kort om Härskarringen!Underbara minnen dyker upp i dag när vår första kull på 12 nallar kom till världen för 4 år sedan. Vi tog fram CD:n med otroligt många bilder från kullen och minnena på vad mysiga och busiga de var dyker upp. Den våren var det fint och torrt väder så vi hade dem ute mycket. Det var bra för vi kunde pyssla om dem där, de träffade hundar och människor, hörde bilar och allt annat eftersom vi då bodde i en villa i Laholm. En gång kom jag på Lasse ligga och sova i hagen med alla 12 valpar runt om kring sig, vilken trevlig syn. Mercan var urduktig och stark, valparna växte upp och blev tjusiga Leonbergers som vi är så stolta över. Alla fick väldigt trevliga nya familjer att bo i, en tik flyttade till England och en till Tyskland resten stannade i Sverige. Vi sänder många klappar och kramar./Stolta uppfödare

Ovido - Quiz & Flashcards