Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Ingela - 9 augusti 2008 09:02



Vi jublar för vi har fortfarande ström i huset trots ovädren :-)))

Hoppas att alla som ställer denna helg får en fina dagar med bra kritiker på sin hundar. LYCKA TILL!

 Om Zimba 


Jag kommer ihåg första året när vi ställde Zimba i Ronneby år 2002 han blev BIR några dagar innan han blev 13 månader gammal. Så ung redan då var han snygg och hade ett enastående uttryck. Han har givit oss så många trevliga stunder och upplevelser när vi varit ute och campat allihopa och inbringat nya vänner i våra liv Det är med sorg i hjärtat som vi tittar på honom idag och det inte finns mycket glöd kvar i hans ögon............det är så tungt.


De andra

     Vi får glädja oss åt de andra som är fulla av energi och framför allt hoppas vi på att Lady skall få härliga valpar med sting i. Hon mår utmärkt och jagar ekorrar som bara den här hemma. Hade hon haft tillräckligt med långa klor skulle hon nog ta sig en bit upp på trädstammarna för att få tag i dem. Korrarna sysselsätter hundarna en del. Kul för dem!

Hennes päls är så underbar i och för sig har hon superkvalité alltid, så hoppas att det valpisarna också får lite av det. Kaiser har alltid päls även om den är tunn när sommarkostymen tas på, men han ser aldrig riktigt tunn ut i alla fall. Nu skall jag titta lite på OS sedan bär det av till Halmstad för en del inköp.

Ha de gott.

/Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards