Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Ingela - 9 januari 2009 08:21

Vi hälsade på pappa igår. Som vanligt är det lite stressigt för att man skall hinna med så mycket som möjligt på så kort tid det bara går Trist!

Jag promenerade snabbt till affären som bara ligger några hundra meter från lägenheten. skulle Karma visa hela sitt register för pappa över vad hon kan hitta på.


Först tog hon vackert ner en metallvas med torkade blommor i som stod på det låga hallbordet. Hon kom stolt med blomkvasten i munnen medan vasen stod på golvet. Hon skulle minsann visa honom hur duktig apportör hon tänkte att bli.....i protest över insikten med att hon inte fick sno och förstöra blommor gick hon in i TV rummet och kissade en stor pöl på den klarblåa mattan som är hur tjock som helst ( och tät men ändå genomsläpplig). Hon satte upp framtassarna på hallbordet för kika på sitt vackra ansikte i spegeln, tur att hon missade larmet som han har stående där. Det kostar en hel del att okynneslarma till hemtjänsten.Efter det så kom Postmannen och släppte in post genom inkastet i dörren och då passade hon på att ännu en gång visa att vad hon skulle bli genom att fördela posten i lägenheten och samtidigt smaka om kvalitén på postens reklamomslag smakade bra. Tur att hon lät bli att äta upp räkningen på TV-licensen.....Pappa hittade reklam under stolen men det var inget han var intresserad av....När han tagit upp blommorna och samlat in posten som låg spridd i lägenheten och fixat pölen på mattan så bar Karma omkring hans skor i protest att jag hade lämnat henne hos en farbror som går lite dåligt men använder käpp..(tur hon inte började knapra på den oxå )

Allt detta hann lilla kreativa Karma hitta på medans jag handlade bröd och mjölk till min pappa...Karma hon kan hon!!  Ha det så bra där ute.

/Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards