Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Ingela - 29 januari 2009 06:05


...fick besök av mig och Karma igår. Hon behöver lite statsträning :-)) Vi parkerade i ett P-garage och hon såg väldigt förundrad ut när jag tog ut henne !! 


Sen träffade vi Imma och de tycker verkligen att det är kul ihop !! Hon är ju van vis "statspulsen" och matte är så duktig med att lära henne allt. Vi gick in i en djuraffär och det blev maxat med nejsägningar. Allt godis finns på golvnivå naturligtvis och det känns som om det är kilometer med hyllor!!!Det bli MÅNGA nej och tillrättavisningar, bra träning. Det märktes att Imma hade varit där många gånger för hon visste exakt var de bästa godbitarna fanns:-))


Karma tyckte en plåtbit som låg på bron över Nissan såg konstig ut, den var så blank så att hon nog kunde se lite konstiga konturer av en leonberger där !! Ett par kommunarbetare rengjorde bron med högtryckstvätt men sånt oljud är hon van vid här hemifrån. Roligast är alla nya hundraser som spatserar där, hon vill gärna hälsa för de ser väldigt intressanta ut, men oftast är de ute på en snabb kissrunda innan husse eller matte skall vidare. Jag kommer ihåg när Kaiser var i stan i sin ungdom, han uppförde sig nästan likadant, mycket lugn och cool !! Halmstad vi kommer snart igen.....

Ha en bra torsdag där ute.

/Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards