Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Ingela - 28 januari 2009 12:41

Äntligen har jag tagit mod till mig.....När jag var liten så fick jag föjla med mina föräldrar ut. Det blev mer och mer sällan och till sist bara är det var midsommardans i grannbyn Stockamöllan (ja det var/är där de tillverkade truckar, precis som om det är något globalt:-))) Intresset höll i sig och utvecklades till säker rytmisks discodans i min tonåren. Känslan för DANS har alltså alltid funnits hos mig.

       Efter långt övervägande och mod så slog jag till i går och följde med Anki (en mycket god vän) till den Folketshus på första gammeldansen( för mig alltså).

       Jisses amalia det har nästan inte slutat att snurra än.....för undan gick det och fort, men ack så kul!! Det var INTE sista gången jag slår klackarna i taket där inte. Visst satt vi några stycken och snackade hund för att få bort abstinensbesvären men sen var det bara " ett steg dit i den riktningen och nästa fot ditåt och så snurrar vi runt i 180 knyck...........och på takt tre ett halvt steg dit och dit, ihop sammafot fram...............


När "snurret" har lagt sig skall jag ta mig dit igen !!!

/Ingela
Ovido - Quiz & Flashcards