Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Ingela - 24 januari 2009 18:34

Det är ju inte vettigt så lerigt det kan vara här i södra Sverige när det är vinter som de kallar det. Gyttja och lera var man än går, ja så vida man inte traskar omkring på stans trottoarer eller på en golfbanas greenfee......Nä det är stövlar på och överdragsbyxor som gäller här på landet. 


Jag saknar redan programmet "Stjärnorna på slottet" det är ett sjukt bra program med allt vad det innebär. Väntar spänt på att de skall sända det igen och undrar vilka stjärnor det kommer då??? Tänk att 5 personer skall umgås och funka ihop, det blir si så där med det och hur i hela fridens namn funkar det med dagen "stora familjer" .................

Ha de'

/Ingela


...en ängel på vägen....


Av Ingela - 24 januari 2009 11:52

..blev  Försvarets Hudsalva beskriven i boken Medicinska benämningar. Kunde väl tänka mig att den bästa av alla salvor blev dokumenterad det året :-))) Kaiser har haft blödande sår på trampdynan efter att han grävt efter möss i hagarna. Det sliter mycket på trampdynor och klor. Jag har tagit lite "grön salva" och nu är det bra. Vi får väl tacka arméns stela skor att soldaterna fick något att smörja in sina skoskav med.


Igår kikade jag på Let's Dance och tycker de är så duktiga. Alla kämpar på sitt vis, fvi år väl se vem som utvecklas mest och bäst:-)) Jag har mina favisar får se om de hänger med.

Ha det så bra och ha en trevlig Lördag

/Ingela

Ovido - Quiz & Flashcards