Alla inlägg under januari 2009

Av Ingela - 23 januari 2009 05:45

Hoppas att vädret blir lika bra i dag som det har varit de sista dagarna....ialla fall uppehåll och inte kladdigt på marken. Man kan vara ute och fixa lite och promenera med hundarna utan att det "syns" över allt :-))


 


I kväll skall jag titta på de tjusiga paren som skall svänga runt de lurviga på dansgolvet !! De är hur duktiga som helst.

Ta väl hand om er där ute!

/Ingela

Av Ingela - 22 januari 2009 05:53


 Vi tar det ganska lungt nu och laddar lite inför våren och sommaren. Läste i tidningen att Laholm får en ny sträcka hundbad. Grattis till det för det har varit trångt på Kattvägen (passande namn ) för alla badtokiga dogs varma sommardagar. Undrar om vår kommun skall utöka sin sträcka ?? Förmodar att trycket blir hårt nu när grannarna utökat:-))

I går var det helt underbart väder och skönt att bara skrutta runt. Det är lite spänt i "damlaget" så kanske någon tjej kommer i löp inom en snar framtid.

En badbild i väntan på bättre tider.....


Ta hand om er.

/Ingela

Av Ingela - 19 januari 2009 07:32

 

I går träffade vi Lufsen igen. Han har växt så alldeles och är hur pigg och glad som helst. Alltid kul att träffas. Sen är det ju också bra för de andra hundarna att träffa små barn för det har vi inte till vardags i detta huset :-)) och kommer inte att få i heller, så det blir att "hyra in" meters människorna  för att träna på detta.

Filip och Elias ritade fina teckningar till oss så det blir kanske konstnärer av dem....vem vet!

Välkomna igen snart.

Ta väl hand om er där ute.

/Ingela

Av Ingela - 18 januari 2009 10:10

Nu har vi fått en vuxen kille till i huset.

 *******

Kaiser fick ett fint besök av Lillan i helgen så nu har han blivit "en stor grabb". Det verkar som om han inte alls har något emot det  :-))) Lillan är en super härlig tik så det skall bli spännande och se hur de små valparna kommer att bli. Svart mask och bra färg är enkelt att konstatera att de får, med de föräldrarna :-))

*********

Det var hur trevligt som helst att träffa Kathy och Marie. Tiden bara rann iväg, det gör den ju när man har trevligt. Det blåste lite kallt om öronen när vi var ute i hagen men vad gör det när det är "kärlek i luften" och vi är alla hundgalna. Inget är som väntans tider!!!

Nu kommer vardagen igen och samma lunk, skolor körningar och annat kul och Kaiser spejar runt för att kolla om det kommer nya fina damer på besök!!

Ha det bra där ute.

/Ingela


Av Ingela - 14 januari 2009 21:22

en ny sida från mig

***********************************************

....ett nytt sett att se och uppleva har kommit börjat att interssera mig, nämigen HDR...

Här är några bilder, som om jag själv får tycka blivit bra....skall nog komma på fler, det finns ju så mycket HD-TV upplösning, den nya tekniken är här för att stanna och utvecklas..

 original som blivit HD-bild, tagen från en semester på Kreta av sonen Pontus...

inte dålig som original i heller om jag får säga mitt ^^

****************************************

Nedan

Denna bild tog jag när jag väntade på doktorn för att konstatera att jag hade öroninflammation. Rummen är placerade helt sagoligt precis intill Nissan , bara ett stenkast till centrum också..

och här kommer det usla originalet tagit med en mobil med minimala pixlar, men vad gör man när vyn är helt underbar.....

Tack kära Pontus för att du introducerat mig i denna härliga teknologi:-)))

/Ingela

Av Ingela - 13 januari 2009 10:14

Vilken härlig tik Kaiser träffade igår. Svart mask och fin färg!! Det sa bara smack så föll de för varandra direkt. Alla var supernöjda utom jag som missade det "bästa" för att det blåste kallt om öronen och var tvungen att ta på mössa och varmare kläder:-(( Så kan det bli!

Idag ösregnar det så det blir att sysselsätta sig med annat kul!

Ha det bra där ute.

Av Ingela - 12 januari 2009 22:08

Fullt upp med roliga händelser....skriver i morgon...

/Ingela

Av Ingela - 9 januari 2009 08:21

Vi hälsade på pappa igår. Som vanligt är det lite stressigt för att man skall hinna med så mycket som möjligt på så kort tid det bara går Trist!

Jag promenerade snabbt till affären som bara ligger några hundra meter från lägenheten. skulle Karma visa hela sitt register för pappa över vad hon kan hitta på.


Först tog hon vackert ner en metallvas med torkade blommor i som stod på det låga hallbordet. Hon kom stolt med blomkvasten i munnen medan vasen stod på golvet. Hon skulle minsann visa honom hur duktig apportör hon tänkte att bli.....i protest över insikten med att hon inte fick sno och förstöra blommor gick hon in i TV rummet och kissade en stor pöl på den klarblåa mattan som är hur tjock som helst ( och tät men ändå genomsläpplig). Hon satte upp framtassarna på hallbordet för kika på sitt vackra ansikte i spegeln, tur att hon missade larmet som han har stående där. Det kostar en hel del att okynneslarma till hemtjänsten.Efter det så kom Postmannen och släppte in post genom inkastet i dörren och då passade hon på att ännu en gång visa att vad hon skulle bli genom att fördela posten i lägenheten och samtidigt smaka om kvalitén på postens reklamomslag smakade bra. Tur att hon lät bli att äta upp räkningen på TV-licensen.....Pappa hittade reklam under stolen men det var inget han var intresserad av....När han tagit upp blommorna och samlat in posten som låg spridd i lägenheten och fixat pölen på mattan så bar Karma omkring hans skor i protest att jag hade lämnat henne hos en farbror som går lite dåligt men använder käpp..(tur hon inte började knapra på den oxå )

Allt detta hann lilla kreativa Karma hitta på medans jag handlade bröd och mjölk till min pappa...Karma hon kan hon!!  Ha det så bra där ute.

/Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards