Alla inlägg under januari 2009

Av Ingela - 8 januari 2009 17:11

hos härliga Imma och hennes  husse och matte. Det är alltid trevligt att träffa dem och så finns dem så nära. Vi är ju ofta i Halmstad och denna gången tog vi med Mercan på "utflykt". Isen låg på Nissan men den var för tunn för att åka skridskor på.

Idag har det snöat för att sedan töa bort igen. Typiskt södra Sverige. Vi längtar bara efter våren och att dagarna skall bli lite ljusare. Det kommer!!


Ha det bra där ute!

/Ingela

Av Ingela - 8 januari 2009 06:30

uj va kallt det är OCH IS BELÄGGNING PÅ GÅRDEN!, nästan omöjligt att gå! Sanslöst men det skall bli varmare snart säger metrologerna och det får vi tro på:-)))


varför får sådant här hända ???


" Under nyårsnatten fick två skrämda hundar räddas ur en lägenhet i ..... De båda fick till sist undsättas genom en öppen balkongdörr.

Polis var på plats redan tidigt på nyårskvällen. En vuxen hund samt en valp på fyra månader hade då skrämts av fyrverkerier och skällde oavbrutet. Polisen kontaktade ägaren som lovade att komma hem och se till djuren. På natten hade ägaren ännu inte visat sig, en person tog sig då in i lägenheten genom balkongen.
Smällare och fyrverkerier hade då gjort hundarna än mer stressade. Den äldre hunden ska ha druckit fyra liter vatten när den fick tillsyn och på golvet i lägenheten låg mycket avföring. Hundarna togs om hand direkt. När ägaren märkte att de saknades nästa dag, anmäldes de stulna.
Länsstyrelsen slår nu fast att situationen var ohållbar. Ägaren fick dessutom veta att hundarna behövde ses till, men dök inte upp. Personen har sedan tidigare fått flera anmärkningar och blir nu av med sina djur.
"


Tänker på våra hundar här hemma och Karma som är 4 månader och som vi är så rädda om...

/Ingela

Av Ingela - 5 januari 2009 05:48

 Tyvärr har vi råkat ut för sjukdom så vi måste stanna hemma. Lycka till alla som ska/har ställt i Göteborg. Vi ses sen!

/Ingela

Av Ingela - 4 januari 2009 18:50


OAOOO va kallt det har blivit här nu då ???? Vinterdäcken är på så hoppas att det finns luft i dem ! Tur att mackarna har bra service!

Idag träffade vi Lufsen i Halmstad och det var jättekul att träffa dem igen. Vi strosade runt lite i affären och Lufsen skötte sig bra :-))Det är ju en annorlunda miljö än vad en valp är van vid och bra träning. Tog lite bilder men de flesta blev inte så bra. En huvudbild blev OK.

 

Får väl se när julen dansas ut hos oss. Börjar tycka att tomtarna är trista nu. Jag brukar ta bort det mesta julstök så att väntan på våren kan börja....det är ju väldigt långt dit!

Ha det bra och sköt om varandra där ute.

/Ingela

Av Ingela - 3 januari 2009 18:30

I går körde vi till inre småland för att träffa ättlingar till hundarna. Det är härligt att se hur bra hundarna har det :-))) Och alltid är det god mat som bjuds !!Tackar vi för Marie och Roger!

Det var kallt men torrt, så hundarna kunde vara ute och leka med varandra. Efteråt var de trötta och sov gott hela natten helt utslagna och nöjda. Kylan gick över till snö, som iof hundarna tycker är mysigt att leka i men som var jobbigt att köra i. Idag har det regnat på västkusten men det bli kallare igen:-)) Idag när vi kom hem så har alla sovit inne som stockar. De märks inte av, alla är belåtna !!

I kväll är det Slottsgästerna på TV:n som gäller, får se hur värden klarar av dagen där !!

Ta väl hand om er och ha en trevlig lördagskväll.

/Ingela 

Av Ingela - 2 januari 2009 09:54

Underbat väder för hundägare. Torrt och kallt!

Vi skall pyssla med lite ditt och datt nu och förbereda oss för My Dog !!!!! Skulle behöva jogga lite efter all julmat..... men det är för kallt( man är aldrig riktigt nöjd) Vi tar utställningen med ro! Det är kul att träffa vänner och bekanta och prata en stund, vi har samma hundar med oss hem som vi åkte dit med i vilket fall som.

Ha det bra där ute.

/Ingela

Av Ingela - 1 januari 2009 07:19



SÅ ÖVERGICK 08 TILL 09, NU SKALL MAN TÄNKA PÅ ATT SKRIVA RÄTT ! TYSTARE OCH LUGNARE ÄN VANLIGT UTE.....

 GÄNGET SKA ÄTA OCH SEDAN UT EN RUNDA....

STJÄRNORNA BLINKAR HÖGT I SKYN SÅ DET BLIR FÖRHOPPNINGSVIS EN FIN DAG...

HEJ & HOPP PÅ ER.

/Ingela


Ovido - Quiz & Flashcards